Alla inlägg den 14 augusti 2013

Av Helena - 14 augusti 2013 22:50

 


Hoppas det blir mindre omständigt att ta bort stygnen än det var att sätta dit dem.


Av Helena - 14 augusti 2013 22:49


 

Av Helena - 14 augusti 2013 22:49


 

Av Helena - 14 augusti 2013 18:00

På fredag blir det bara massa härliga saker. Så här. På morgonen ska jag äntligen använda mitt mors dags-presentkort och gå på spa! 75 minuters ansiktsbehandling. Tomas ska fara iväg med tjejerna (ja båda) till Matfors (Pella) och Skedvik (Jackie) där de ska vara till på lördag. Date Day&Night för oss alltså. Vi kör en klassiker med middag och bio. Det ska bli så sjukt mysigt. 


Idag har Björn och Sussie varit här och vi har fått bilderna från dopet, jättefina! På eftermiddagen brände vi ut till Birsta för att köpa lampor till altanen, men det slutade med att vi stod och glodde på en jättevägg med belysning och insåg att vi nog måste hem och fundera först. Fail på det alltså. 


Imorgon är det som sagt dags för BVC för Pella, spännande att se hur stor hon blivit. Vi är tveksamma på om de kommer att kunna ta Jackies stygn där, hon låter inte någon ens komma i närheten av huvudet typ. Kommer nog att få åka tillbaka till sjukhuset så de kan droga henne. Surt att behöva göra det när det är så lite som ska göras, men måste man så måste man.



Ovido - Quiz & Flashcards