Alla inlägg den 10 juli 2013

Av Helena - 10 juli 2013 14:28

Pella har gröt-premiär. Inte mycket hamnade i magen, och har inte gjort så sedan heller. Går sådär med ätningen får man nog säga.






Jackie igår på Norra Berget. Jättekul!



 



Och på väg hem till Lilly efter lekparkshäng igåreftermiddag. Sötnosar!



 


Av Helena - 10 juli 2013 12:44

Dagarna rullar på här, och ingen dag är den andra lik. Jackie strular fortfarande lite med sömnen, särskilt dagtid. Vi kan liksom inte greppa hur mycket hon behöver sova. Senaste dagarna har hon sovit en stund, men det har blivit lite på en höft sådär. I vagnen, i bilen, någon gång i sängen. Idag är vi bara hemma, så jag la henne i sängen för en timme sedan då hon var trött. Hon är fortfarande vaken och ligger och snackar och donar. Stökigt, för hon orkar inte en hel dag utan att sova något alls. Kvällarna tar sig, äntligen. Vi ställde ju in storsängen i hennes rum, och vips så ska hon bara sova i den. Senaste kvällarna har gått riktigt bra, jätteskönt. Sover hela nätterna gör hon, precis som vanligt. Smyger in på kvällarna och tittar på henne, hon är så himla fin och ser så stor ut! Vår  Tror dock att vi håller oss på hemma plan ett tag till tills vi ser att allt fungerar. 


 


Pella den lilla sköningen blir bara härligare och härligare. Värsta glad-proppen som gärna vill bli upplyft i luften och pruppad på magen. Så kul! Idag har hon dragit en långsovning på över tre timmar så nu är hon superpigg!


     





Ovido - Quiz & Flashcards