Alla inlägg den 15 augusti 2012

Av Helena - 15 augusti 2012 22:22

Ligger i sängen och vickar på fötterna och begrundar. Har kommit på massa saker till hemmet som jag vill ha, men man kan inte få allt och alltså måste man prioritera. Alltså, det mesta i vårt hus är fräscht och hyggligt fint, men det är ju de där små grejerna. En tapet här och där, någon ny möbel hit och dit. Sovrummet är nog det rum jag tycker bäst om. Det är inte så stort, men himla mysigt med högt i tak. Ända till taknocken (heter det så?). Här är det heller inte mycket som behövs för att det ska kännas färdigt. Varsitt nytt sängbord vore nice, och en stoppad huvudgavel bakom sängen. Måste fundera vidare på vad vi ska hitta på, leta lite blocket-fynd kanske?

Besöket hos BM gick finfint i alla fall. Inga konstigheter. Hade fått upp typ 2,5 kg, helt okej tyckte jag. Tid för rutinultraljud är bokad till 20 september. Och innan dess hinner vi ju faktiskt tjuvkika en gång! Känns bra och lugnt det här!

Lika bra att knyta sig, Jackie har varit krasslig ikväll så man vet aldrig hur natten ter sig. Säkrast att bunkra lite sömn nu. Natti natt!

Ovido - Quiz & Flashcards