Alla inlägg den 29 augusti 2012

Av Helena - 29 augusti 2012 07:55

Jackie har varit hängit av och till här ett tag med feber som kommit och gått. Igår på dagen hade hon över 40 grader. Dessutom har hon knappt ätit någonting, inte ens vällingen har vi fått i henne. Hon vaknade förra natten och var helt otröstlig, superjobbigt. Igårkväll när hon gått och lagt sig så vaknade hon och var på precis samma vis redan efter 1,5 timme. Jätteledsen och bara grät trots att hon fick sitta i famnen. Skrek i högan sky när jag försökte med vällingflaskan. Lite vatten var allt jag fick i henne. Nu är det ju inte så konstigt att de äter dåligt ibland, och att de kan vara ledsna, men jag kände verkligen inte igen henne och tillslut blir man ju orolig. Alltså fick Tomas komma hem från sin middag med grabbarna så vi kunde åka till doktorn vid halv 9-tiden. Tur att vi gjorde det ändå, öroninflammation på bägge öronen. Så nu har vi en liten ynkling här hemma. 


 


Vaknade först vid 3 inatt, fick alvedon, nässpray och lite välling och kunde somna om. Sedan vid 6, men då var det kört att sova något mer. Dessutom var hon jätteledsen. Alltså var det bara att kliva upp och lägga sig i soffan med henne i knäet och försöka vila lite i alla fall. Tur det finns Disney JR. Hon slutade gråta först när jag slog på Händige Manny..


Apoteket öppnar 9, så då bär det iväg och fylla upp förråden och hämta ut antibiotika. Håller tummarna att vi får i henne ordentligt så att ontet i öronen släpper snabbt.



Ovido - Quiz & Flashcards