Alla inlägg den 2 april 2013

Av Helena - 2 april 2013 09:29

Vi har haft en riktigt skön påskhelg. Långfredag var vi hemma och pulade på, tog fram grillen och grillade korv i solen till lunch. Påskafton åkte vi till Matfors på förmiddagen och var där hela dagen, det är så roligt för Jackie att komma någonstans där det finns lite ytor att kuta på och här hemma har vi inte så mycket plats nu när man inte kan nyttja gräsmattan. Påskdagen åkte vi till Skedvik. Också väldigt kul för J, hon kutar runt runt, spanar på traktorer och har sig. Och igår, annandagen, fick vi ställa in alla planer eftersom jag inte mådde bra. Syrran var här med påskpresenter på förmiddagen, och sedan blev det soffläge i prinip resten av dagen. 


Tjejerna fick såklart massa påskägg. Från oss fick de leksaker. Från farmor och farfar fick Jackie en jättefin klänning, strumpor, en leksakshamster och russin, och Pella fick en fin body och strumpor. I skedvik låg det varsin mössa i påskäggen, och Jackie fick mer mat till sitt kök. Dessutom fick vi två kassar med kläder från Lindbergs, mamma hade åkt förbi deras fabriksutförsäljning på någon av sina resor. Så nu är båda tjejerna kittade inför nästa vinter, tack tack! :) Moster hade köpt coola brallor till Jackie, gröna med blommor på, och Pella fick en jättesöt body i samma stil. Bortskämda småtjejer :)


Jackie var förresten påskkärring på dagis i onsdags, hur sött??


 

 

 


                           



Påskäggsöppning på påskaftonsmorgon. Jackie öppnade först sitt eget, därefter slet hon upp Pellas också haha! Men hon var i alla fall snäll och visade Pella vad som låg däri.

     


                    


   


Lilla Pella har blivit så stark! Sju veckor i morgon. 






Ovido - Quiz & Flashcards