Alla inlägg den 22 april 2013

Av Helena - 22 april 2013 15:13

Jag och mina brudar är hemma idag. Det är ingen match alls. Jackie har blivit helt sjukt lättsam igen, snäll och glad, äter och sover utan minsta krångel. Kanske är det för att allt blivit så mycket roligare sedan hon börjat kunna göra sig förstådd? För det underlättar verkligen en miljon gånger att man kan prata med henne och hon kan förstå och svara. Pella är också himla okomplicerad. Nu äter hon på fasta tider någorlunda, ca var tredje timme, vilket gör det enklare att planera dagen. Dessutom ser jag bättre på henne när hon vill sova, och då går det snabbt och lätt att lägga henne. När hon är vaken är hon helnöjd att sitta i babysittern och kika på allt möjligt, helt plötsligt. Gymmet är också kul! Hon är i princip aldrig ledsen, däremot skiner hon som en liten sol så fort man tittar på henne, gullungen.


Vi har i alla fall varit ute och lekt i sandlådan och gungat, Pella har sovit i vagnen och jag lyckades sitta i solen och mysa medans Jackie for omkring. 


     


Just det, vi har börjat sitta på toa också. Fast vi sitter och läser mest, det har inte blivit något i toan än.


 


Söt-Pellan i helgen på hotell. 


 


Och så en bild på vardagsrummet som äntligen är klart. Soffbordet kom förra veckan och vi blev så nöjda så. Klara förresten, vi ska nog måla TV-bänken också, men SEDAN är vi klara! Den blir vit eller ljusgrån runtomkring, och så blir luckorna olika pasteller som går ihop med mattan. Tror vi. Lite så här:


   


Nu är det dags att laga mat!




Ovido - Quiz & Flashcards