Alla inlägg den 6 maj 2013

Av Helena - 6 maj 2013 22:04

En del av vår vardag numera är att saker och ting tar sjukt lång tid. Jag är ju en riktigt tidsoptimist i vanliga fall, men alltså nu är jag verkligen aldrig i tid! Eller, vi är ju i tid till det som är viktigt och så, men då ligger det massiv planering bakom. En vanlig morgon vaknar vi 7-7.30 nångång, och sticker iväg till dagis vid 9.30 Det är precis att vi hinner. Och jag kan inte förstå vad det är som tar sån tid! 


Men det är nog bara att gilla läget. Att få på rena blöjor, kläder, fixa frukost till sig själv och Jackie, äta, amma, göra oss iordning och komma iväg är inte mammaledighet - det är mamma-arbete.


Annars har vi en riktigt skön kväll här. Pella käkade kl 20 och gjorde kväll, utan napp-spring, och har sovit sedan dess. Kan inte med ord beskriva hur skönt det är. Jackie har ju mat- och sovklocka som ringer för sovning kl 19, så henne är det aldrig några problem med. Vi har alltså kvällen till att göra annat än att ta hand om barn, kanske få något gjort, och vad gör vi? Dricker kaffe, äter bulle, kollar hockey och petar på datorn. Hmm. Måste bli lite mer produktiv känner jag.


Lite bilder hittade jag i alla fall i telefonen.


Vi var hos Åsa och Lilly hela dagen i fredags. Tjejerna röjde på som vanligt, cyklade trehjuling, invigde Lillys utemöbel och provgungade vaggan.


 

 

 


Jackie fick så fin tallrik och bestick från Sara och Myra idag, och Pella fick en jättesöt skallra. J invigde med korvstroganoff till middag.


 


Pella kör magträning lite nu och då, när andan faller på hos morsan. Tycker hon är riktigt stark faktiskt, men hon vill bara kolla åt höger fortfarande..


 


Imorgon ska jag promenera upp på Södermalm och köpa en bumbostol som jag hittat på Blocket. Så kan hon sitta och träna själv. Vi hade aldrig någon till Jackie så ska bli kul att se vad P tycker.

Ovido - Quiz & Flashcards