Alla inlägg den 23 maj 2013

Av Helena - 23 maj 2013 22:45

I veckan har Pella börjat skratta på riktigt, hurra! Så sött! Hon tycker att det är himla kul när man pratar med henne, härmar henne när hon jollrar och gör olika miner samtidigt. Då kan hon bjuda på ett litet garv :) Häromdagen var hon himla generös, då satt vi i soffan och pratade och hon bara skrattade och skrattade. Lilla gumman, hon har ju blivit så stor! Det går så snabbt.


Tiden snurrar fort fortare fortast här hemma. Vi (läs Tomas) håller på för fullt med altanbygge. Staket, insynsskydd mot grannen och tak är det som är på g. Blir så fint, och kommer bli jättehärligt när det är klart. Själv funderar jag mest på vad vi ska ha för möbler och blommor och sånt, haha! Och så tar jag ju hand om brudarna, icke att förglömma! Vi har fått upp ett rätt välsmort maskineri nu, särskilt på kvällarna kan jag bli lite imponerad ibland över hur smidigt det går. Blöjor här och välling där, och så amning, och i säng med bägge två. Det tar typ 30 minuter. Och det känns så jäkla skönt. Sedan somnar inte Pella sådär på sekunden, utan några vändor upp blir det, men det får man ju räkna med. Så är det ju faktiskt ända tills de kan stoppa i nappen själv, och det är ju ett tag tills dess.


Nu har vi en intensiv helg framför oss. Imorgon på förmiddagen ska jag och tjejerna till Lilly som fyller 2 år. På eftermiddagen kommer Jan och Monica och hämtar Jackie och tar med henne till Matfors. Tomas ska hämta upp mig och Pella och så far vi till Vincent som fyller 1 år. Kalas hela dagen! På lördag ska vi lämna även Pella i Matfors och åka iväg på trevligheter. Och söndag är det Mors Dag och vi ska iväg till Galtström och äta middag med mamma, pappa, farmor och farfar. Puh. Men roligt!

Ovido - Quiz & Flashcards