Alla inlägg den 7 februari 2013

Av Helena - 7 februari 2013 12:22

 


En vecka kvar till lillasysters tänkta födelsedag! 


Har landat i soffan med en bit morotskaka och en kaffe. Tittar på reprisen av En unge i minuten. Det gick på TV innan vi fick Jackie, och jag tyckte det var så himla mysigt! Då tyckte jag det var helt sjukt faschinerande med förlossningar. Nu, inte lika mycket. Framförallt stör jag mig så mycket på hur folk håller på, haha! Jag känner inte alls igen mig från Jackies förlossning. Och så känner jag ÄNNU mer att jag absolut inte vill ha någon utdragen sådan nu. Folk verkar ju ha hur långtråkigt som helst, papporna är totalt bortkomna (kanske Tomas var också? Kommer inte ihåg) och allihop ÄTER som hästar. En tjej åt först hamburgare, sedan en stor macka och till slut så drack hon upp all nyponsoppa som fanns på förlossningen, haha! 


Jaja, återgår till min kaka innan Jackie vaknar.

Av Helena - 7 februari 2013 12:09

Jackie är hemma idag, igen. Fortfarande dålig i magen. Har pratat med både BVC och 1177 nu och det verkar som att det enda att göra är att låta henne vila och ge henne mat som är snäll mot magen. Alltså har vi kånkat iväg på Coop och handlat upp oss på blåbärs- och nyponsoppa, hälsofil, majsvälling och Polenta att koka majsgröt på. Bästa skon-maten tydligen. Dessutom får hon äta smörgåsrån med mycket smör. Hon verkar rätt nöjd med detta upplägg hittills, har inte varit så matglad på sistone. Kanske är magen inte i form än efter allt strul? 



Majsgröt med lite hallonsylt, namnam.


Nu sover hon och jag ska passa på att äta lunch och chilla lite. Egentligen vill jag också hinna städa, laga mat, fixa med tvätten etc. Känner dock att det enda jag inte kan göra när J är vaken är att vila själv, och då måste jag prioritera det först. Gött! Men först: tacorester.

Presentation


Till Jackie och Pella. Sånt som ni inte kommer att komma ihåg, men som jag aldrig kommer att glömma.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11 12
13
14 15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards