Alla inlägg den 3 mars 2013

Av Helena - 3 mars 2013 20:40

Ny vecka,  helvecka själv med kidsen. Vi tar det lilla lugna och satsar bara på att fixa det, utan krumelurer. Några planer har vi knappt annars, imorgon ska vi till BVC igen (Jackie får också hänga med, recension på det kommer..), sedan kommer Linnea och Adrian på lite playdate. Mysigt! Har vi riktigt bra flyt kanske vi fixar middag? Som sagt, inga stora krav nu :)


Helgen har varit superhärligt! Tomas var ju ledig fredag, Elin och Fompe och deras lilla Love var här på lunch, och sedan kom Åsa och Lilly och lekte på eftermiddagen. Sedan var planen att vi skulle ha myskväll: hemmagjord pizza och The Hobbit (jag somnade innan de knappt hoppat upp på hästarna, bra där). Men det var mysigt ändå, allt är ju relativt.


Lördag var vi hemma och pulade på. Mamma kom och hämtade Jackie på eftermiddagen. Jackie sa "mommo" för första gången - väldigt poppis! På kvällen drog vi till Dan och Sandra för mellomys, mycket trevligt.


Och idag hade vi Tomas kusin Christer och fru Annica på besök på förmiddagen, och så Alex och Johanna och Meja på middag. Socialhelg skulle man kunna säga. Jättekul!


Kidsen då. Pella blir bättre och bättre med sina mag-issues tycker vi. Eller så är det vi som vänjer oss? Oavsett vilket så är det uppskattat. Börjar också att kunna identifiera några vaga rutiner vad gäller sömn och mat. Jackie börjar verkligen att återgå till att vara vår lilla solstråle, utbrotten blir färre och mer lätthanterliga. Dessutom, som det blir efter varje utvecklingsfas, så har hon helt plötsligt liksom blivit större. Mycket mer medveten, snackar som tusan och är väldigt med på allt runt omkring. Man kan fråga saker och få svar. Enkla grejer såklart, typ "Vill du ha mellis?" eller "Är du trött?". Så gulligt och charmigt! Leker bra gör hon dessutom, nya favoriten är Pippi Långstrump. Hon fick Pippi-, Tommy- och Annicafigurer, och sedan dess är det inget annat som gäller. Till och med Kitty fick se sig slagen tror jag. 


Nej, dags för matning och nattning av lilla fröken. Återkommer imorgon om jag får för cheferna.

Presentation


Till Jackie och Pella. Sånt som ni inte kommer att komma ihåg, men som jag aldrig kommer att glömma.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards