Alla inlägg den 5 september 2013

Av Helena - 5 september 2013 13:33

Hon böjer substantiv på sitt eget vis nu. Vi kan ta "ponny" som exempel. Det är mycket My Little Pony nu sedan vi råkade visa henne det på TVn. Då heter det en ponny, flera ponnyna, och i bestämd form ponnynana. Går att böja alla ord så, tydligen. Man kan ha solen i öganana till exempel. 


 


Man kan äta bapp-bullanana med patta och bakkup.


Av Helena - 5 september 2013 13:26


Lite lummigare, lite mindre. Lite väl stora thujor tyckte vi.

Av Helena - 5 september 2013 13:11

Tomas har börjat jobba igen, Jackie har börjat dagis, vi är tillbaka i vardagen. Känns som att hösten är på ingång, men rätt vad det är blir det sommar igen. Idag har vi varit hemma och passat på att vara ute i solen. Jackie gjorde soppa, vi sopade parkeringen och jag passade på att fota altanen som äntligen är klar. Lagom tills det är dags att plocka undan utemöblerna, haha! Nästa år är det bara piff som gäller, det blir kul!


Återstår lite målning, några plattor och att fylla upp med jord runtom. Men själva bygget är klart, och alla verktyg och virke borttaget, himla skönt. 


             

Mycket nöjda med snygga oljefatet! Blocket-fynd.

     

Och så Pella. Inte idag dock, från i helgen. I schysst bebis-outfit med sparkbyxor, så himla gulligt! Och ugglemössan har vi rotat fram igen.

 


Även små-tandsingar.

Ovido - Quiz & Flashcards