Alla inlägg den 8 september 2013

Av Helena - 8 september 2013 19:14

Nu är vi på gång med barnrummen! Äntligen! Sedan i onsdags har vi haft en målar-kille här. Är MYCKET nöjd över det beslutet. När man ser hur mycket jobb det är och hur mycket prylar som krävs känns det grymt skönt att någon bara fixar det. Än så länge är väggarna spacklade och taken målade. Imorgon börjar han måla väggarna, tror jag. Det blir vitt med fondtapet på två väggar. Lika i båda rummen, kändes bra så. Slutade med att vi valde den här tapeten:


 


Fin! Hampus heter den, från Sandberg.


Golv har vi kikat lite på också. Tänkte oss först att vi skulle lägga in samma golv som ligger i resten av huset, en ekparkett. Tills vi räknade på det. Nu blir det laminat, haha! Troligtvis ett ljusare ek-golv, måste ju fortfarande passa med ek-listerna som vi inte så sugna på att köpa nya. Hur som helst så blir det jättefint, och det känns sååååå skönt att äntligen få det här gjort! 


Lite kaos är det ju när man renoverar. Rummen är ju ganska obrukbara under någon vecka, och nu har ju även Pella flyttat ut ur vårt sovrum, så det blev lite stökigt. Vi har löst det genom att låta Jackie sova i arbetsrummet, vilket funkar bra nu när hon vant sig. Pella lägger vi på vår säng när hon går och lägger sig, och sedan lyfter vi över henne till spjälsängen som står i mellanrummet ovanför trappen. Lite stökigt som sagt, men det funkar över förväntan! Sedan Pella flyttat ut har hon dessutom sovit mycket bättre på nätterna, och det tycker vi om!


Nu är det TV-mys som gäller. Imorgon ny vecka, nya tag. 

Ovido - Quiz & Flashcards