Alla inlägg den 18 september 2013

Av Helena - 18 september 2013 10:45

 


Hemmadag för mamman och Pellan idag. Vi har lagat mat till middag och ett gäng små-lådor till Pellan. Kycklinggryta med quinoa. Skulle vara couscous egentligen, men vi hade ingen. Vet inte om det blev så bra, hon var inte jätteförtjust. 


Jackie är på dagis som vanligt på onsdagar. Lite jobbigt att lämna just nu, väldigt mycket gråt och rop efter mamma. Usch. Hoppas det släpper snart. Hade räknat med bakslag så här efter så lång sommarledighet, men jobbigt är det ändå. 


Inatt sov Pella första natten i sitt rum! Det är ju inte riktigt klart, dörrfoder ska upp (ikväll hoppas jag) och så ska listerna målas och sättas tillbaka, men tillräckligt klart för att hon ska kunna bo där. Hon sov från 19-7, utan avbrott! Stor tumme upp. Jackie har vant sig vid att sova i arbetsrummet och har (för tillfället) slutat drömma mardrömmar och vakna i skrik och panik, och sover alltså också hela nätterna igen. Så himla skönt. Man tror inte det är sant när man vaknar första gången och det är morgon. Annat var det i somras, då var jag uppe 2-3 gånger per natt. 


Nu slaggar Pella, lunchtime för mig!

Ovido - Quiz & Flashcards