Alla inlägg den 18 augusti 2011

Av Helena - 18 augusti 2011 21:00

Jag, Jackie, moster och Anna åkte till stugan igårförmiddag för en liten minisemester. Jättemysigt! Var inte så jättebra väder, det märks att det börjar bli höst, men det är ändå skönt att vara där. Vi gjorde inte så mycket, den mesta tiden satt vi på altanen och surrade och åt massa god mat. Jackie satt i barnvagnen, uppallad med kuddar så att hon såg någonting. Hon är riktigt nöjd när hon får sitta så, och det är kul tycker jag att han henne med vi bordet utan att behöva ha henne i knäet. Kl 8 nattade jag henne som vanligt, och sedan satt vi ute hela kvällen. Det är himla enkelt att ha med henne och sova borta faktiskt. Vi har ju varit lite här och där med henne, till Alex o Johanna i Vigge, till Malin o Henrik i Sthlm, Skedvik och så stugan. Det är kul att man inte behöver begränsa sig till att alltid sova hemma. 


När vi är hemma sådär och i stugan brukar vi ta våran gamla barnvagn från när jag och Carro var små, en Emmaljunga i röd plysch. Den är faktiskt jättefin, och går betydligt bättre på grusvägarna därute än vad Bugaboon gör. Praktiskt också att slippa släpa med vagnen jämt man ska dit. 


Imorgon kommer Cissi och hennes Algot hit och hälsar på. Algot är tre veckor äldre än Jackie, ska bli kul att se hur stor han blivit sedan jag såg honom sist. Ska också försöka att städa av lite här hemma, och så måste måste måste jag ringa till kyrkan (eller vart man ringer) och boka in dop.. Nu är det frågan om det kanske blir tajt att ha dopet i september som vi tänkt, får kanske bli oktober ändå. 


Ja just, vi ska på husvisning på måndag. På Ridvägen i Österro. Kan vara något. 


Har knäppt massa bilder från veckan, men de får jag lägga upp imorgon. Jag och gubben ska spela alfapet   

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards