Alla inlägg den 22 augusti 2011

Av Helena - 22 augusti 2011 16:10

 

Av Helena - 22 augusti 2011 15:48

Orkar inte lägga över bilder från kameran så ofta, så då får det bli lite mer när det blir istället. Det här är förra veckan. Vi hängde med moster eftersom hon hade semester.


Måndag var vi till Skatan, gick runt lite och käkade sedan lunch. Jackie hade en bra dag, hon myste hos Carro och Anna, sov en stund i vagnen och hann med att bjuda på en bajsfest.


      


Tisdag åkte vi med moster på Birsta och handlade gardinstänger och annat nödvändigt till nya boet. Vi tog en lunch på Waynes och Jacke lekte med moster.


     


Cool tjej i ny Cheap Monday-tisha.


 

Shopping tär på krafterna.


 

Onsdag och torsdag var vi i stugan, jag, Jackie, Carro och Anna.


     

         


Gamla fina Emmaljungan. Säkert glad att få komma fram i ljuset igen.


Fredag kom Cissi och Algot och hälsade på. Jätteroligt! Vi ska försöka låna morfars bil någon dag så vi kan åka ut till dem i Bergeforsen. Algot och Jackie bondade direkt och ville gärna sitta tillsammans i soffan.


 

    


 

Cissi och jag jobbade ihop ett tag på banken, och har hållit kontakten sedan dess. Lustigt nog blev vi gravida och skulle få barn nästan exakt samtidigt, hon 8:e juni och jag 10:e. Algot kom tre veckor för tidigt, då var jag avis! Jackie kom sedan på deras dag den 8:e. Och det gick ju bra det med.

Av Helena - 22 augusti 2011 15:45

 

               


 

Kärlek.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards