Alla inlägg den 30 augusti 2011

Av Helena - 30 augusti 2011 22:36


Fina duktiga Jackie åt hela kvällsmålet ur flaskan.


Några bilder från häromdagens bad fanns också på kameran.


 

Så här kan det se ut när vi håller på. Mycket praktiskt med bad i köket, det måste jag säga.


         


Älskade lilla hjärtat.

Av Helena - 30 augusti 2011 17:18

Nu ska vi se vad som hänt senaste dagarna. Efter lite stök så har lilla J kommit underfund med nappflaskan. Det behövdes fyra försök, sedan sög hon i sig allt i flaskan (det var ju inte så mycket, men ändå). Har provat en gång till efter det, och det gick också bra. Så nu har jag laddad upp så hon kan få hela kvällsmålet i flaska, vi ska testa det ikväll. Mysigt för Tomas att få ge henne mat också, så blir det inte lika stort mammabehov. Och jag kan få gå på jobbfest om några veckor, skoj!


Framsteg nummer 2 blir att hon rullade runt imorse! Från mage till rygg. Jag blev liksom osäker på om hon verkligen gjort det först, så blev tvungen att prova igen och vips så hade hon snott runt till rygg. Och så paff hon blev! Förstod nog inte riktigt vad som hände där, haha. 


Idag har vi varit hos Åsa och Lily på fika. Fick träffa en annan gullig mamma, Anna-Carin, och hennes Folke. Tog med kameran, men naturligtvis så blev det inga bilder. Vi hade en mysig eftermiddag i alla fall, och det var väl huvudsaken. Tog några hemma som kompensation, men inser att det blir lite tråkigt i längden med likadana bilder. Skärpning!


 

                                          


Jackie passade på att kräkas lite, därav klädbytet. Sånt är livet nu för tiden, alltid ett par ombyten redo. 

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards