Alla inlägg den 24 augusti 2011

Av Helena - 24 augusti 2011 20:54

Ja, det gick ju inte så himla bra för Jackie att äta ur nappflaska inte. Trodde nog att hon i alla fall skulle förstå att hon skulle suga på den! Men tji fick jag, hon bara slickade och flinade, och sedan började hon pladdra på, så tillslut gav jag upp och ammade istället. Bättre lycka nästa gång alltså. Och då behöver jag ju inte pumpa ur till en hel måltid direkt...

Av Helena - 24 augusti 2011 18:11

Idag har vi, som vi ofta är, varit på språng. Traskade ner på jobbet vid 10.30 och åt lunch på Opus med Hanna, Kikki och Sara. Jätteroligt, men det går ju så fort! Man har vant sig av med att äta lunch på 45 minuter.. Nu tar allt den tid det tar, och det är ju rätt härligt. Hem, amma och kolla Hemnet, och sedan promenad med Sofia. Skön dag, men har haft sjukt dålig tajming på Jackie hela dagen. Det har blivit fel med både sovning och amning, så nu är hon sådär att hon pendlar mellan pigg och glad och supertrött och grinig. Går inte att få henne att sova heller, så det får nog bli en tidig kväll istället. Förra natten sov hon från ungefär 19.30 till 6.00, utan att vakna en gång. Helt otroligt. Så får hon gärna fortsätta. 


Just det, fick även tummarna ur och ringde och bokade dop. 8:e oktober i Attmars kyrka blir det. Skönt att det är bestämt, började få lite ångest över det där. Nu måste jag fixa inbjudningar, bestämma vad vi ska bjuda på och antagligen massa annat, men bollen är i alla fall i rullning. 


Tog några bilder nu när vi kom hem från promenaden. Hon är så rolig nu Jackie, har precis upptäkt sina fötter. Så fort hon är barfota och man sätter henne upp, sitter hon och tittar och tittar och funderar vad det är för någonting. Lyckades fånga på bild något sånär. 


 

                                          




Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards