Alla inlägg den 26 augusti 2011

Av Helena - 26 augusti 2011 23:53

Gick också åt skogen. Lilla J bara skrek och skrek, jättehungrig och jättertrött, kanske man hellre skulle prova vid någon annan tid än vid kvällning? Hon sög lite bättre än i förrgår tyckte jag, men det kan vara inbillning också. Men tillslut var det ju bara att ge upp och amma istället. Jaja, vi får tjuras på.


Ikväll har vi annars bara tagit det lugnt. Gjorde smurrig pasta till middag, och sedan har vi hängt i soffan och kollat film. Tomas pluggar och jag tänkte knyta mig pronto.


Gick igenom lite bilder, och hittade de här söta på lillan. Lite drygt en vecka är hon här, vi var ute och åkte och letade bil då när vi båda var hemma första två veckorna. Jisses så liten hon var! Och så fin att man blir rörd   


   




Av Helena - 26 augusti 2011 13:44

Idag är jag lite krasslig, ont som tusan i halsen. Så vi håller oss hemma. Hänger i soffan och myser. Så här ser vi ut. 


              


 

Pappa, vi hjärtar dig!


Vi har haft bajsfest också. Lika så bra att ta ett bad då. Blev ett dopp i diskhon för Jackie, sedan var hon så här söt.




Nu är det helg äntligen! Ikväll ska vi bara mysa hemma, och imorgon har Tomas tenta och vi ska till Alex och Johanna på kvällen. Det blir kul! Var evigheter sedan vi var och käkade hos varandra, det gjorde vi jämt förrut. Innan vi fick småtjejerna. I det förra livet, skulle man kunna säga. 


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards