Alla inlägg den 18 april 2012

Av Helena - 18 april 2012 23:09

Jag känner mig seg och oinspirerad mest hela tiden. Har som ingen ork att fixa med bilder och grejer. Min nya telefon är grym i allmänhet, men har grymt bra kamera i synnerhet. Skulle därför vara bra om Bloggplatsen kunde släppa den där appen någon gång som de skrivit om sedan typ i julas?! Då skulle det bli åka av med bilder och grejer!


Nåväl. Vi har haft en skön vecka so far. Idag fick jag tummarna ur och sydde upp tre av fem gardiner i vardagsrummet/köket. Lite svårt att få till sånt när J är vaken, då ska det grejas och pillas med ALLT. Men idag, då jäklar blåste jag henne. Satte henne på mattan i vardagsrummet och byggde för en vägg mot köket av Barbapappa, gåvagnen och hennes legolåda. Då satt hon där hon satt. Hon har blivit superduktig att krypa, stå, gå med stöd och allt, men över muren kom hon inte, haha! Jag måste nog faktiskt leta reda på en bild...



Mamma vs Jackie 1-0


Och gardinerna blev bra tillslut. 


   


Nej, nu är det godnatt. Vi har blivit såna nattsuddare så det är helt sjukt. Nu tänkte jag egentligen sätta mig och kolla på TV ett tag och kanske plocka lite tvätt, och sedan ta en dusch, men inser att det nog blir raka vägen i säng. Typiskt. 

Ovido - Quiz & Flashcards