Alla inlägg under juli 2012

Av Helena - 17 juli 2012 22:47

Jag ligger i min säng. Min bästa plats på jorden. Har dragit på mig nackontet från helvetet, så precis allt utom att ligga i sängen är oskönt. Dessutom har jag fått någon form av bäckensmärta på ena sidan svanken som strålar ut i vänstra rumpan (jag vet att det heter skinka när man pratar om bara halva rumpan, men det låter så fult) .

Ja, ni hör ju hur illa det är. Såna här gånger är jag glad att Tomas drev igenom Tempur-sängköpet. Den är bara guld guld guld. Nu ska jag knyta mig och hoppas på ett underverk. Natti!

Av Helena - 17 juli 2012 18:18

Jag är och fixar middag innan jag plockar upp Carro på tåget. Nu sitter jag hungrig i bilen utanför tågstationen och funderar seriöst på att tjuvstarta med en rulle.

Av Helena - 17 juli 2012 18:18

Jag är och fixar middag innan jag plockar upp Carro på tåget. Nu sitter jag hungrig i bilen utanför tågstationen och funderar seriöst på att tjuvstarta med en rulle.

Av Helena - 16 juli 2012 22:53

Tomas och Jackie röjde på Hälla 50-tals café i helgen. Det var rart tyckte jag!

Av Helena - 16 juli 2012 17:39

Eller, det trodde vi i alla fall. Efter någon timme med alla önskvärda bekvämligheter har vi nu strömavbrott. Men, en bra kvinna reder sig själv. Barnmat går utmärkt att värma i chokladfonduegryta.

Av Helena - 13 juli 2012 08:43

Idag jobbar Tomas sista dagen innan semester och pappaledighet. Betyder att det är min och Jackies sista dag hemma bara vi två. Det känns lite konstigt, men mest känns det skönt att Tomas får semester så vi får vara alla tre. Dessutom är jag så sjukt seg nu, så det passar bra med lite vuxensällskap.


När T kommer från jobbet ska vi packa bilen och dra iväg till stugan i Gafsele. Jag har massor att fixa med; tvätta en sista maskin, packa, städa det värsta, packa, vattna blommor, packa, röja undan utomhus. Sa jag packa? Det är ju helt sjukt vad grejer man ska ha med när man har barn. Resesäng, matstol, blöjor, leksaker och kläder kläder kläder för alla möjliga väder. Det har hänt att vi packat för lite till Jackie, och jag avskyr när det händer! Nej, more is more när det gäller hennes packning. Så får hellre jag och Tomas gå i ut-och-in-vända kallingar.

Av Helena - 12 juli 2012 09:56

Det här med att få ett till barn är ju roligt och härligt på alla sätt. Men en grej som är alldeles särskilt rolig och härlig är ju att man måste köpa en ny barnvagn. Eftersom att Jackie kommer vara ganska liten fortfarande, och att vi är helt beroende av barnvagnen när vi ska någonstans eftersom Tomas har bilen på dagarna, så är en syskonvagn ett måste. Efter en liten marknadsundersökning bestämde vi (okej, jag) oss för en Bugaboo Donkey. Eller för att vara helt ärlig hade jag redan gått och suktat efter en en tag. Sååå lägligt då att jag blev på tjocken och får köpa en!


 


Till höger är den i Mono-läge, alltså för ett barn. Den kommer komma redan om någon vecka, så Jackie får åka åsna själv ända till Tvåan tittar ut. Då gör man bara vips! om den till en syskonvagn. Superfin tycker jag! Den är rätt lik vår Cameleon, men liksom upphottad och mer genomtänkt. Till exempel har den stora framhjul istället för små som Camen har, den har större varukorg, smartare fällning av sitsarna, och såklart - en shoppingkorg i Mono-läget! Gaah jag LÄNGTAR tills den kommer! 


Camen ska vi sälja har vi tänkt. Så fort Åsnan landat ska jag tvätta och putsa upp pärlan tills den är som ny. 


 



Någon som är intresserad? Den är grym!

Av Helena - 11 juli 2012 17:15

Ibland får Händige Manny agera barnvakt. Barnet i fråga verkar inte lida just, utan har det rätt mysigt. Snart middag.

Ovido - Quiz & Flashcards