Alla inlägg den 29 mars 2012

Av Helena - 29 mars 2012 22:03

Alltså, Jackie börjar utvecklas till världens tjurigaste, envisaste bebis. Hon blir skogstokig när hon inte får som hon vill, vilket är typ hela tiden eftersom att hon testar en konstant. Klättrar överallt och är där hon inte får vara. Idag vägrade hon äta om hon inte fick hålla i skeden själv. Skrek och gormade. Visst tyckte vi, hon fick väl greja på då. Och döm om vår förvåning när hon faktiskt fick i sig riktigt bra med mat på egen hand, med sked! Vi tog av henne skeden (varpå hon skrek som en stucken gris), la på mat och gav tillbaka den, och hon stoppade in alltihop i munnen, smaskade och hade sig. När vi försökte ge henne spottade hon ut. Tjurskalle!


Annars har vi haft en skön dag här. Fick golunch och fika hos Cissi och Algot, alltid mysigt! Sedan stannade vi en sväng på Biltema och handlade lite verktyg (!). Kvällen har vi ägnat åt att sätta upp gardinstänger. Det går inte fort direkt, men det går! Löjligt stolt är jag över det lilla som hann komma upp på väggen innan batteriet dog på borrmaskinen. Ska bli skönt att få upp lite tyg över fönstren så man kan gå naken här nere, haha!


Imorgon kommer ett helt gäng mammor och bebisar hit. Sedan är det helg och jag har häcken full på lördag och söndag. Kul och kul!

Av Helena - 29 mars 2012 09:38

Amanda Schulman är gravid! Jag följer alla Schulman-bloggarna slaviskt och dessutom gillar man ju gravid/bebis-grejen. Det här blir kul! 


Läget hos oss nu: Tomas vaknade med världens feberfrossa och ligger nu däckad, Jackie napar i vagnen ute, jag tänkte speedstäda. Vi ska till BVC en sväng och därefter fräser vi iväg till Cissi och Algot på playdate, kul!  


Update: Länk funkar inte, hur gör man?! 

Ovido - Quiz & Flashcards