Alla inlägg den 19 september 2012

Av Helena - 19 september 2012 22:02

Sitter och kikar runt på barnvagnar. Har insett att vi nog måste ha någon form av sulky att ha när vi ska iväg någonstans, på affären och så. Donkeyn är grym på alla sätt, men tyvärr är den rätt stor och tung att lyfta i och ur bilen när man bara ska iväg en sväng på typ Birsta. Alltså. Vi behöver en sulky. Har suttit och kikat runt på lite olika varianter, och nu har jag hittat en som verkar riktigt bra. Billig dessutom. Nuna Pepp heter den. 


 

Smidig, liten ihopfälld och med fullt liggläge. Dessutom kan man köpa till apadter för babyskydd och använda den till både Jackie och bebisen. Inte samtidigt då, men om man ska handla kan bebisen ha vagnen och Jackie åka kundvagn. Kanon ju! Och färgen sen! Den rosa var ju helt sjukt fin. Skulle det vara en liten brorsa i magen kanske det får bli petrol istället.

   

Båda var riktigt snygga tyckte jag. 


Dessutom behöver vi någon form av dagisvagn till Jackie. Att sova i på dagis. Typ en billig begagnad. Ska finkamma Blocket när det närmar sig.


Annars mår vi bra! Är bara så himla trött. Första jobbveckorna gick bra, kände mig riktigt på G sådär. Men nu! Finns ingen hejd på tröttheten på dagarna, jag sitter ihopkrupen och gäspar bakom min dataskärm och hoppas att det inte syns. Imorgon är det äntligen dags för ultraljud. Är riktigt nervös faktiskt. Vi hoppas att allt står bra till med lill-Tvåan.


Ovido - Quiz & Flashcards