Alla inlägg den 13 februari 2012

Av Helena - 13 februari 2012 20:10

Vi har beslutat oss för att lämna bort våran älsklings-Levis. Sedan Jackie föddes har saker och ting förändrats här hemma och fokus ligger såklart mest på henne nu. Det har lett till att Levis tyvärr inte får den kärlek och uppmärksamhet han behöver, och därför har vi bestämt att vi inte ska ha kvar honom. Sjukt jobbigt beslut, jag har känsomässig berg-och-dal-bana mest hela tiden nu. Å ena siden vet jag att han skulle må bättre någonstans där han får vara nummer 1, som han var hos oss förrut, men å andra sidan är det ju min lilla gose-älsklings-gubbe och det känns som att hjärtat ska brista över att vi väljer bort honom. 


Hur som helst har vi hittat det bästa hem vi kan tänka oss till honom. Faktiskt mycket bättre än här om jag ska vara ärlig. På lördag flyttar han till en stor villa med pool i Skönsberg, och får en ny mamma, pappa och storasyster (som är äldre än Jackie och betydligt mer Levis-vänlig). Han kommer att få det så himla bra.


Men jag är ledsen. 

Av Helena - 13 februari 2012 13:49



Jackie med två av hennes pojkvänner


 


Idag är det hemmamys på agendan. Jackie vaknade tidigt, redan vid 7 klev vi upp. Det var inte så dumt att upptäcka att det nästan var ljust ute. Otroligt skönt att ha den mörka tiden förbi. Resten av dagen har vi bara pulat på, Jackie sov länge på förmiddagen och jag lagade lite mat åt henne. Hon har en ny tand på G, igen. Hon har inte ätit så bra i helgen, så jag tror hon har ont i munnen. Alltså blev det soppa till lunch; morötter, lök, en potatis, röda linser och en gräddskvätt. Mumsigt värre. Nu håller jag på att koka ris som ska bli mellanmål typ risifrutti. Får se om det går ner. 


Av Helena - 13 februari 2012 11:15

Igår var vi i Sidsjön och grillade lite korv i solen. Kallt men härligt. 




              




Efteråt åkte vi till farmor och farfar.


                   


 

Ovido - Quiz & Flashcards