Alla inlägg den 28 februari 2012

Av Helena - 28 februari 2012 09:23

Ber om ursäkt för dåligt med uppdateringar här. Det är bara det att jag gjort typ samma sak i flera dagar; packa, packa, packa, samt övriga rutingrejer typ äta, sova, ta hand om bebis. Inte mycket till bloggunderlag alltså. 


Läget just nu är i alla fall kartonger högt och lågt i hela lägenheten, 23 st har jag fått ihop hittills. Och inte klar än, såklart. Håller på med skafferigrejerna nu. Som alltid när man flyttar tänker man att "äh, det är inte så himla mycket, går fort det hära", men sedan står man där med långnäsa och bara FAAN VAD GREJER! 


En tur på kyrkis ska vi i alla fall i väg på idag. Blir säkert kul, vi har inte varit där förrut. Sedan blir det nog en promenad i solen också när kottarna (J + Meja) lekt och ätit mellis. Jäkla skönt nu när solen börjar värma och det är ljusare både på morgonen och kvällen. När jag var mindre så brukar jag och syrran alltid leta efter vårtecken när vi var ute och red, gröna skott och sånt. Jag har faktiskt några nu.


1. Hittade ett träd med massa gröna skott på igår på promenaden. Kass mobilbild, men det är budskapet som är det viktiga!




och 2. En fet, övervintrad fluga har fått liv i sig och snurrar runt i vårt vardagsrumsfönster. Äckligt, men välkommet.  

Ovido - Quiz & Flashcards