Alla inlägg den 20 februari 2012

Av Helena - 20 februari 2012 22:13

Nu händer det grejer på rörlighetsfronten för Jackie! Från ingenting till.. ja, massor! Precis som jag trodde. När pusselbiten trillat ner var det mycket som föll på plats som det verkar.


Från förra helgen, alltså på en vecka ungefär, har följande hänt:


- Började åla förra lördagen. Samma dag lyckades hon halvkrypa på lekmatta där hon fick lite bättre grepp. 

- Någon dag senare kom sitt-krypningen. Hon sitter på rumpan med ett ben framåt och ett bakåt, drar sig framåt med händerna samtidigt som hon hjälper till med benen. Det ser SÅ roligt ut! Måste lägga upp en film. 

- Nu går det fort att ta sig fram!

- En dag när jag kom in i sovrummet hade hon satt sig upp.

- Idag vände hon sig på mage flera gånger i sängen..

- ..och när Tomas gick in och skulle plocka upp henne stod hon på alla fyra.

- Dessutom reser hon sig på knäna mot allt som är i rätt höjd. 


Det här med att vända sig runt på mage har hon såklart kunnat förrut med, men hon har liksom inte gjort det. Hon har varit så nöjd med att sitta/ligga stilla och greja på. Nu verkar hon fått fnatt och ska inte vara still en sekund. 


Kul när det händer saker snabbt, men jäklar vad jag inte hänger med! Är inte van att inte kunna lämna henne ensam. Idag när jag gick ut i köket för att hämta lite fika hann hon riva ut massa sladdar och grejer ur TV-bänken, och jag var borta jättekort stund! Nu är det till att hålla koll. 



                 


 


Annars då? Drygt en vecka till flytt. Lastbil är bokad, vi kör hela skiten direkt på torsdag så är det gjort. Massa lådor är packade och massa mer återstår. Bara att köra på. 

Ovido - Quiz & Flashcards