Alla inlägg den 19 februari 2012

Av Helena - 19 februari 2012 22:11

Min lilla familj sover och jag ska strax göra dem sällskap. Helgen har varit lugn och det har varit välbehövligt. På fredagkväll var jag, syrran och Linnea ute och käkade på Allstar, jättemysigt! Tidig kväll blev det, så lite fredagsmys med gubben hanns också med innan jag kraschade i soffan. På lördag efter lunch åkte vi med Levis till hans nya familj. Det var ingen rolig dag. Jag är ju så blödig, så hela dagen (bortsett från den stund vi var hos Karin och Tomas, tur det!) gick jag omkring och ömsom snyftade ömsom hulkade. Tyckte det var skitjobbigt att Levis åkte, även fast jag är superglad att vi hittat ett så perfekt hem åt honom. Jaja. Sömnbrist (Jackie var vaken mellan 3 och 5 på natten..), vätskebrist pga tårar och allmänt elände gjorde att jag däckade i soffan på lördagkväll - också. Idag var det tidig uppstigning och tvättstuga, därefter har vi bara skrotat på här hemma. Jag fick ett ryck och packade fyra kartonger med köksgrejer. Det är så tomt nu när alla Levis grejer är borta, men flyttkartongerna fyller ut bra. Dessutom behöver jag inte barnsäkra. Bara att täcka för eluttag och barnförbjudna områden. 


Det där lät som en ganska trist helg ser jag nu när jag läser igenom. Men så var det inte, det har varit lugnt och skönt, vi har fått mycket gjort och jag har myst massor med mina älsklingar. Det är huvudsaken. 


Veckan som kommer nu är sista hela veckan in lägenheten. Om elva dagar får vi huset. Jag har massa att fixa med, och har dessutom planerat in massa roligheter. Tiden kommer att springa iväg, vilket passar perfekt just nu. 


 


Och så en bild på Jackie, som numera kryper överallt och försöker resa sig mot saker.

Upp på fötterna kommer hon inte än, men stå på knäna är inte fel heller. 

Ovido - Quiz & Flashcards