Alla inlägg den 23 februari 2012

Av Helena - 23 februari 2012 18:50

Med bara en (EN!) vecka kvar till flytt så var det packning som gällde hos oss idag. Jackie ville prompt stiga upp samtidigt som Tomas (6.15, snark!) så vi hade måånga timmar på oss att fixa och dona. Vi packade och fixade, samtidigt som TVn fick stå på med Nyhetsmorgon eller Godmorgon Sverige eller vad det heter. Det har ju kommit en bebisprinsessa! Rojalist och bebisfanatiker som man är så var det ju ett måste att se samma nyhetsklipp om och om igen. Jag tycker det är jätteroligt med bebisar och såklart även, eller kanske särskilt, kungliga sådana. Man borde väl önska de nyblivna föräldrarna lugn och ro från journalister den första tiden, men det gör inte jag, jag vill se bilder haha!


Hur som helst, Jackie hjälpte till där det behövdes idag. Hon var, som hon är mest hela tiden och för att citera prins Daniel, all over the place.


     


Sedan lyckades jag få fram kameran och filma hennes krypstil också. Vill tillägga att hon faktiskt krypit ordentligt också några gånger, alltså på knäna. Gulligt är det hursomhelst!



Efter lunch gick vi en promenad med Johanna och Meja, vi har fel på termometern men läste på Facebook att det var 17 grader i solen! Men FÖRSTÅ hur skönt det var! Vi gick ner till hamnen och satte oss på en parkbänk och njöt medans kottarna sov sött. Fint de!
 

Ovido - Quiz & Flashcards