Alla inlägg den 4 september 2011

Av Helena - 4 september 2011 21:26

Ännu en helg till ända. Vi har varit i Kramfors med Erika och Mauro, bott i Erikas föräldrars nybyggda hus. SÅ härligt med nya hus! Allting nytt och fräscht och precis som man vill ha det. Vore nåt. Sedan vi kom hem har Dan och Sandra varit förbi en sväng på lite fika, och vi har pratat hus, hus och hus. Jackie var en liten terrorist som varken ville vara vaken eller sova, och inte sitta hos någon annan än mig heller. Hon blir väl lite trött efter en helg med mycket intryck kan jag tro. Men ibland är det liksom svårt med tajmingen på vår lilla prinsessa. Hon var så trött så trött, så hon fick pyjamas och kvällsmat, och jag tänkte att nu är det bara att lägga henne så somnar hon direkt. Men icke. Pigg som en mört helt plötsligt. Sedan grinig igen, provar lägga henne, helt omöjligt. Halv-hysterisk och vill absolut inte ta nappen och slappna av. Märker sedan efter x antal försök att hon bajsat.. Oops. Byte och börja om från början. Då hade det ju gått så lång tid så då var det lika bra att ge henne lite mer mat. Men sedan somnade hon som en liten stock. Jaja, oftast går det lite smidigare till som tur är. 


Vi var och kikade på huset i Matfors igen i fredags. Pappa följde med och vi kunde identifiera följande behov: Dränering, byte av taket och fixa ventilationen. Ganska stora åtgärder alltså. Dessutom skulle man vilja göra köket, inte direkt men efter några år säkert. Känns inte aktuellt att betala utgångspriset alltså, men kanske om det kunde gå att få det till ett lägre pris. Hmm.. Jag tycker ändå om huset, det gör jag. Får väl avvakta och se om det kommer några bud till att börja med.


Nej, snart dags att gå och lägga sig. Slötittar på Casino Royale. Kung-rulle. Jag skulle kunna byta utseende med Eva Green varje dag i veckan.  

Ovido - Quiz & Flashcards