Alla inlägg den 7 januari 2012

Av Helena - 7 januari 2012 17:14

..men trött och sliten efter nattens bök. Låg vaken i soffan till framåt 4 tror jag. Somnade sedan av ren utmattning och fick några timmars sömn innan Jackie började stöka runt inne i sovrummet. Och självklart är det jag som vaknar först och inte Tomas som ligger i samma rum. Det händer något med hörseln när man blir mamma... Lite livat blev det innan Tomas fått till en flaska och gett lillan mat, men sedan somnade vi alla om till 10.30 Välbehövligt för en annan. 


Jag är mycket bättre idag annars. Magontet från helvetet gav med sig tillslut, vilket var tur för jag höll verkligen på att bli tokig. Men pigg är man ju inte efter ett sånt här dyng. Känner mig som en trasa! Magen blir så konstig dessutom. Allt man åt igårkväll kom ju upp, och så mycket nytt har man inte velat stoppa i, så tillslut mår man ju dåligt bara för att man inte ätit. 


Jaja. Vi kör en lugn kväll här. Ska fixa lite lördagsmat och hoppas att jag får i mig. Ladda ner någon film och mysa i soffan är annars planen. Blir bra det. 


En annan sak. Vi var ute och käkade med Carro och Ante igår, och Jackie var hemma med farmor och farfar. Första gången vi hade barnvakt och det hade gått jättebra. När vi kom hem vid 21 sov hon så sött så. Hon har ju varit lite mammig och pappig nu ett tag, men det hade inte varit några problem alls med mat eller nattning. Perfekt!

Av Helena - 7 januari 2012 03:06

Det där med 2012 kontra 2011. Måste säga att 2012 har halkat ner på skitminus. Klockar är 3.00, och jag är vaken. Varför? Jo, jag har fått vinterkräksjukan! Självdiagnostiserad, men rätt säker på min sak. Har haft ont i magen, alltså riktigt ont, sedan igårnatt och sedan hela dagen. Inatt har jag inte kunnat sova alls, har kräks flera gånger och ligger nu vaken på soffan med mina magsmärtor och lider. Har dock förlikat mig med mitt öde och plockat fram datorn, googlat mina symtom och gjort en kanna vätskeersättning att surpla på. Festligt värre. Fördel dock: Det går tydligen över fort, på ett dygn eller så. Hoppas det avtar imorgon redan, man blir ju knäpp! Nackdel: Extremt smittsamt. Som jag förstår är det knappast troligt att Jackie och Tomas skulle klara sig, utan de lär också få en släng inom kort. Och Jackie som aldrig varit sjuk ordentligt! Usch och fy. 


Men alltså, magsmärtan! Hur ska man stå ut?! Det är hemskt! Får förlossningsflashbacks. 


Nej, man får väl försöka blunda lite i alla fall. 

Ovido - Quiz & Flashcards