Alla inlägg den 31 januari 2012

Av Helena - 31 januari 2012 23:44

Alldeles strax är det 1 februari. Det betyder att det är precis en månad tills vi får vårt hus. As-mega-super-häftigt! SOM jag längtar.  




Välkommen hem tacksåmycket! Måste byta lamporna bredvid dörren ASAP.


                          


Köket där jag ska laga min mat, sovrummet där jag ska sova på natten och badrummet där jag ska göra lilla BimBim (till skillnad mot stora BamBam som bara pojkar gör).


Nu: Läggdags. Familjen sover, men jag fastnade framför min nya last (Game of Thrones-böckerna är tillfälligt slut); Stylisterna på Kanal 5 Play. Blev tvungen att se några (för många) avsnitt innan knoppning. Imorgon ska jag gå långpromenad, shoppa ett par jeans, städa hemmet och fika med alla vännerna på kvällen. Mammaledighet is the shit!

Av Helena - 31 januari 2012 20:52

Idag hoppade vi på bussen och åkte ut till Matfors. Mötte upp farmor och gick på EM och kikade på lite möbler, såå mycket fint det finns! Funderar fram och tillbaka på vad vi ska ha för soffa i huset, eller soffa förresten, jag funderar väl på allt! Men man kan inte köpa allt, så nöjer mig med att kika soffa till att börja med. 


Sedan gick vi vidare till Pysens, där farmor shoppade både vinteroverall och fleeceställ till nästa vinter.  


             


Båda från Reima, och rosa! Need I say more?


Två par tröjor från Esprit fick också följa med hem. Och en pyjamas. DESSUTOM röjde jag i garderoben idag, och hittade en hel påse med kläder som jag trodde jag råkat slänga! Alltså kläder som varit för stora, en del begagnat men mest nytt från bla PoP, Geggamoja och Noa Noa. Helt sjukt att jag inte hittat den, jag som letat igenom hela lägenheten gång på gång. Och så är den där mitt framför näsan. Blev tvungen att messa Tomas på en gång, han var övertygad om att jag slängt den i något städnings-/rensings-ryck. Men HAHAHA det hade jag inte alls det! 

Ovido - Quiz & Flashcards