Alla inlägg den 14 januari 2012

Av Helena - 14 januari 2012 15:54

Idag är det lördag och jag är inne på andra veckan med detta magelände. Ringde sjukvårdsrådgivningen igår och fick rådet att testa laxermedel, vilket jag (inte så glatt, men förväntasfullt) gjorde. Trodde därmed att vi skulle vara färdiga med detta, men så är inte fallet. Tomas har tagit hem något från jobbet (Lactulos som ska få fart på magen) som han tyckte jag skulle testa. Sagt och gjort, tog en dos igårkväll/natt när det gjorde jätteont, och så till frukosten imorse. Sedan har det varit ett jäkla liv, vilket gjorde att jag ringde sjukvårdsrådgivningen igen. Nähä, då har jag tagit FÖR MYCKET av Lactulosen. Så klart. Men, kanske kan man ändå se ett ljus i tunneln nu. Imorgon är det bra. Tänker jag. 


Något roligt kan vi också bjuda på idag. Var och hämtade ut vårt pris i konstlotteriet. Eftersom vi (egentligen Jan) kom på 5:e plats hade vi massor av fina tavlor att välja mellan. Den vi (jag) egentligen ville ha försvann på en gång, så vi valde en fin olja på duk av Margareta Petré (som är en känd konstnär tydligen). Den ser på ett ungefär ur så här.


     


Fast vår är mer i gråskala. Färgenergier heter den. Tjusig va? Jag är inte duktig på konst, men jag förstod det som att det är ljuset i tavlan som är fint. Ja. Vi tyckte då det i alla fall. 


Nej, nu ska jag ägna mig åt mig favoritsysselsättning en stund. Tomas har åkt iväg en sväng och Jackie sover. Jag tänkte ligga i soffan, läsa lite och vila min oroliga stackars mage. 


Trevlig lördagkväll!

Ovido - Quiz & Flashcards