Alla inlägg den 12 januari 2012

Av Helena - 12 januari 2012 21:48

Alltså, denna Försäkringskassan. Hur struliga och komplicerade kan saker och ting behöva vara? Jag anser mig vara en hyggligt normalbegåvad person, men mot deras påhitt står jag mig slätt. Försöker ändra i mitt föräldrapenningärende, men det lutar åt att jag får ge upp för i kväll och ringa supporten i morgon. Jaja, det var väl ingen katastrof direkt. 


Något som är värre är att min mage VÄGRAR ge sig! Den beter sig fortfarande som att jag ätit något extremt olämpligt, inte så att den gör ont men liksom obehagligt. Jag blir tokig! Nu får det vara nog. 


Nej, det blev ingen höjdarkväll detta. Lika bra att göra slut på eländet och gå och lägga sig. Jag är så trött nuförtiden, fastän jag får sova rätt länge på morgnarna. Längtar till ljuset kommer tillbaka, det här mörkret är ett.. eh, mörker. Hur som helst. Jackie hade otyg för sig och vaknade för en stund sedan, och har legat i sin säng och pratat och låtit. Kikade in och såg bara två fötter som stod rätt upp i vädret. Vi hanterade situationen genom att ignorera henne totalt, och nu är det (peppar, peppar) tyst i sovrummet. Skönt, då är det morsans tur. Sleep tight!



Ovido - Quiz & Flashcards