Alla inlägg den 9 januari 2012

Av Helena - 9 januari 2012 21:09

Jag är så nyfiken, vilka är ni som läser? Ni kan väl vara lite rara och lämna en kommentar. Shoot!




Av Helena - 9 januari 2012 20:52

Bada var succé! Inom två minuter hade Jackie plaskat ner både sig själv och mig så att vi båda var helt genomblöta. Jag hade inte satt upp håret ens, det skulle ju ändå inte bli blött. Jo tjena. Kul var det i alla fall, och himla rolig bebisavdelning på Himlabadet. Mysig eftermiddag med andra ord. Lite synd att det är så dyrt, särskilt med tanke på att man badar så kort tid med de små. Sjukt trötta blev de, och när vi var klara somnade både Jackie och Lilly bums i vagnarna. 


Inga bilder blev det idag, lite synd men jag hade nog att släpa på ändå. Får försöka ta någon bild nästa gång vi kommer iväg. Det finns inget sötare än bebisar, och särskilt blöta sådana. 

Av Helena - 9 januari 2012 12:30

Japp, vardagen är tillbaka och för oss innebär det att pappan försvinner iväg på jobbet igen, och jag och Jackie underhåller oss bäst vi kan här hemma. På grund av helgens sjukstuga har det tagit slut på barnmat, så förmiddagen har ägnats åt matlagning. Det blev en laddning lasagnegrund (pasta, squash, tomat, morot, lök, grädde) och en ny variant med sötpotatis, palsternacka och majs. Dessutom kokade jag lite rödspätta, två filéer blev åtta Jackie-portioner - perfekt! Så då kan man slappna av ett tag. Nu tänkte vi ju snart börja ge mat till middag också, vilket kommer innebära ännu mer barnmatlagning. Men, jag tänkte att vi kan ju göra till henne av samma mat som vi äter till middag, fast man plockar bort allt barnovänligt. Borde ju funka bra, plus att det blir lite mer varierat för henne.


Annars då. Jag är fortfarande inte helt bra i magen. Det gör inte ont längre, men det känns... konstigt. Och lite obehagligt. Dessutom känner jag mig lite hängig. Mår dock bättre nu när jag käkat lite lunch, så det kanske var lite käk som behövdes, haha! Idag har vi inte tid eller lust att vara sjuka, vi ska ju bada. Måste faktiskt ta tag i det redan nu, packa ihop en liten väska och så. 


Och just det, tänkte ju uppdatera angående mitt ansiktsprojekt. Började använda MD Formulations-produkterna (rengöring och fuktkräm) på juldagen, har alltså hållt på i två veckor. Jag märkte skillnad ganska omgående. Inte så att huden blev ren och fin på en gång, snarare tvärtom! Tydligen är det ju så när man börjar "behandla" huden, att den börjar med att rensa ut gammal skit. Vilket resulterar i orenheter sådär direkt efter man börjat. Men, nu när det gått ett tag så tycker jag att huden är mycket renare och klarare än tidigare, dessutom är det mycket mjukare och inte alls torr och fnasig som innan. Lovely! Ska bli intressant att se vad som händer på ytterligare några veckor. Har beställt Face and Body Scrub från samma märke också, den ska tydligen vara grym. Bra priser när man beställer från utlandet. Produkterna jag har nu kostar i Sverige ca 1 600 kr, och här blir det bara ca 1 000 kr. Stor skillnad tycker jag! Även nästan halva priset på Bare Escentuals-smink, vilket jag inte kan leva utan. Dagens tips!


Nej, nu sover Jackie och jag ska passa på att plocka lite och sedan kanske få ta det lite lugnt en stund innan vi bär iväg till badet. 

Ovido - Quiz & Flashcards