Alla inlägg den 13 januari 2013

Av Helena - 13 januari 2013 21:49

Har haft en riktigt skön söndag här hemma. På förmiddagen skruvade Tomas ihop Jackis julklapps-snowracer och vi var ute och åkte lite här nedanför. Jackie tyckte det var kanon, men det var kallt som attan så blev inga många åk. Dessutom pajade snow-racern när Tomas skulle åka lite offpist, så att säga.. 


                       




 

Lite mörkt, svårt att fota/filma i snön med mobilen. Vi ska få låna en systemkamera av Björn, och det ska bli så kul att kunna ta riktiga bilder!


Hur som helst så kom Carro ner och vi tog en långpromenad. Eller lång och lång, lång för MIG. Var helt slut efteråt och hade ont i fötterna haha. Gick på Clas Ohlson och handlade lite nödvändigheter, och sedan på Coop för att ordna langos-ingredienser. Sedan hem och göra mat. Gott! Nu har legat i soffan sedan Jackie somnade. Måste göra ett ryck inför i morgon. Hänga lite tvätt, röja det sista i köket, göra matlåda och lite sånt. Första dagen med jobb och dagis för hela familjen. Vi håller tummarna för att det ska gå bra för lillan. Måste nog ringa under dagen och kolla läget. Hönsmamman, haha!



















Ovido - Quiz & Flashcards