Alla inlägg den 20 januari 2013

Av Helena - 20 januari 2013 16:00

Idag har jag börjat packa små, små kläder som ska få följa med på förlossningen.

- 2 bodysar, samma som vi hade till Jackie
- 2 byxor, dito
- ny fin vit jumpsuit från Polarn
- Jackies gamla pyjamas
- strumpor och hjälmmössor
- overall att åka hem i har vi fått låna av Meja
- mössa för hemgång

Till mig själv har jag inte packat så mycket, blir vi där längre än planerat får Tomas åka hem och hämta mer prylar. Eller så bor jag i sjukhusrocken, gick bra sist. Nya mjukisdressen, några amningsplagg och underkläder är med i alla fall. Tomas ska få en t-shirt och ett par kallingar.

Av Helena - 20 januari 2013 12:07

Magsjuka is in the house!


Om det var någon rar själ som tänkt komma och hälsa på oss, tänk om. 


Jackie hade en riktigt skitdag igår. Började på morgonen med att jag oförsiktigt drog av henne pyjamaströjan så att läppen fastnade och såret gick upp. Sedan åt hon knappt någonting på hela dagen, sov som en kratta, hade lite feber mitt på dagen och rundade av med att kräkas upp middagen. Våra kvällsplaner blev inställda, men vi var vid gott mod ändå, för hon somnade och sov som en stock precis som vanligt. Ända till 9 imorse. Åt frukost, kräktes två gånger mer tillhörande städning och duschning. Och ja, sjukan är ett faktum.


Nu sover det lilla gullefjunet utmattat i sin säng. Jag håller tummarna att både jag och Tomas klarar oss från kräkningar. Vill INTE vara med om att förlossningen drar igång pga kräkningar, och att Tomas i så fall inte skulle få vara med pga egna sådana. Hua, hemska tanke. Nu ska jag leta fram handsprit.

Ovido - Quiz & Flashcards