Alla inlägg den 24 januari 2013

Av Helena - 24 januari 2013 17:00

Har blivit galen på att Elodi-åkpåsarna sitter så himla dåligt i vagnen, glider bara runt. Köpte en ny av en tjej i barnvagnsgruppen på Facebook. Bugaboo High Performance med två lock, ett i dun och ett fleece. Så fort J somnat ska jag ut och prova i vagnen, roligt! Den har än så länge fått höga betyg av hon som ska sitta i den.

Av Helena - 24 januari 2013 14:50

Till mellis: Verum hälsofil och vätskeersättning.
Status: Piggare, gladare men fortfarande obajsad.

Av Helena - 24 januari 2013 11:12

Hela familjen, inklusive Frank och Kitty, hade en stökig natt. Stackarna fick tillbringa natten i torkskåpet efter att ha åkt på Jackies kräkattack igår. Inte lätt för någon!


   


Som om det inte vore nog med kräkan så tog Jackie och bajsade ner sig TOTALT när vi tillslut kommit i säng mitt i natten. Bara att börja om. Som tur var klarade sig sängen den här gången, så det vara bara barnet som behövde saneras. 


Idag är det varken bättre eller sämre tror jag. Hon verkar ha ont i magen stundvis, men har inte kräkts nåt mer. Inte bajsat heller, vilket antagligen är det som behövs. Men vi kämpar på. Försöker peta i henne lite mat och vatten då och då, men hon är inte så sugen. Ris, fiskbullar och vätskeersättning står på menyn idag, och det är väl inte så roligt heller i och för sig. Nu sover hon i alla fall och jag ska försöka röja undan lite tvätt, äta lunch och börja städa lite.



Ovido - Quiz & Flashcards